Vaše nezaboravno vjenčanje

10  Savjeta kako da vaše vjenčanje učinite posebnim

Ako ste bili na jednom vjenčanju, vidjeli ste sve. Od cvijeća i svijeća do haljine i glazbe, tipično za vjenčanje koje može biti predvidivo. Ako želite da se vaše vjenčanje ističe morate uključiti svoje goste u  proces. To nije torta ili savršena hrana koja će se pamtiti nego svi mali detalji koji će učiniti vaše vjenčanje jedinstvenim i nezaboravnim kako za vas tako i za vaše goste.
Donosimo 10 ideja o tome kako prilagoditi i personalizirati vaš ​​dan tako da ga  učinite događajem godine o kojem će se još dugo pričati:

  1. Napišite poruku dobrodošlice za vaše goste na razglednicama iz grada u kojem se odvija vaše vjenčanje. To daje jednu lijepu osobnu notu  a može se koristiti kao uspomena koja se može spremiti s fotografijama vašeg vjenčanja.
  2. Napišite pismo vašim roditeljima i  ostavite ga na njihovom sjedalu tijekom ceremonije. Tu možete napisati biti što: hvala, nadamo se da će naš brak biti poput  vašeg, vaša zahvalnost za sve što su učinili za vas, itd. Oni će biti tako dirnuti i počašćeni što ste imali vremena i za to.
  3.  Neka svaka djeveruša nosi buket izrađen u cijelosti od njihovog omiljenog cvijeća. Vaš buket će biti kombinacija svih njihovih cvjetova.
  4. Pročitajte svoje zavjete uz svjetlost svijeće. Svi vaši gosti će dobiti svijeću na ceremoniji. Kada dođe vrijeme za zavjete, neka vaši kumovi svima zapale svijeće. To je lijepo i romantično te daje vrlo sentimentalan i snažan trenutak.
  5. Za članove obitelji koji su preminuli ili ne mogu fizički biti tamo s vama, nosite nešto od njih kao da su s vama. To može biti rever vezan za vrpce vašeg buketa, velika tetina biserna ogrlica ili marama vaše bake.
  6. Poslužite svoje koktele iz menija “Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno, nešto plavo”. Uzmite preporuke od posebnih ljudi koji su uključeni u vjenčanje za vaša omiljena stara / klasična pića, nova / moderna pića, posuđena pića koja se rade po jedinstvenom receptu i plavi koktel. To je svečani način da započne zabava!
  7. Ako je skulptura od leda nešto što morate imati onda je stavite na bar. Tu će se istaknut na svakom baru i sigurno će vaši gosti imati nešto o čemu će razgovarati!
  8. Postavite male foto albume, kartice i jednokratne fotoaparate na svakom stolu. Tražite od  svakog gosta da napiše poneku mudru riječ na karticu i da stave karticu u foto album. Pobrinite se da se svi gosti slikaju za stolom. Nakon vjenčanja možete kombinirati kartice na istoj stranici kao i na fotografiji, a imat ćete i posebne uspomene na dan vašeg vjenčanje.
  9. Pobrinite se da prvi ples također bude s vašim roditeljima, braćom i sestrama i da ih DJ ili bend prepoznaje kada budu plesali!
  10. Dodijelite brojevima na stolu slike vas i zaručnika iz vremena koje predstavlja taj broj. Na primjer … na stolu broj šesnaest možete staviti slike vašeg zaručnika s njegovim novim biciklom i vašu sliku sa 16-tog rođendana.

Zapamtite da je ovo vjenčanje gdje se slavi vaša ljubav i da pozivate vašu obitelj i prijatelje. Nemojte se bojati napraviti stvari malo drugačije. Vaši gosti će to cijeniti i još dugo pamtiti vaš dan!