stilske ideje za pozivnice

5  STILSKIH  IDEJA  ZA  POZIVNICE

Moderne pozivnice za vjenčanja su pune inovacija. Što ima potpunog smisla obzirom da se sve više pozornosti pridaje personalizaciji svakog detalja vjenčanja. Dizajniranje pozivnice koja se ističe je pravi izazov. Donosimo vam posljednje trendove koji će vam dati uvid u to što je danas moderno u svijetu pozivnica za vjenčanja. Možda dobijete neke nove ideje kako da vaša pozivnica odgovori velikom izazovu i istakne se iz gomile uobičajenih pozivnica.

1. Cvjetni motivi

Kod ukrašavanja pozivnica cvijećem u početku se koristilo prešano cvijeće, a zatim cvjetni motivi na papiru. Pod utjecajem azijske kulture počeli su se koristiti prozirni papiri ukrašeni cvijećem koji su prišiveni za pozivnicu. Dolaskom 3-D printera možemo očekivati i 3-D pozivnice za vjenčanja. Od jednostavnih i decentnih papira ukrašenih utisnutim motivima cvijeća do vintage pozivnica nadahnutima Chanelom – poput cvijeća od tkanine.

2. Ukrasne vrpce

Bilo da su jednobojne ili ukrašene uzorkom vrpce daju klasičnim pozivnicama dašak inovativnosti i jednu novu, moderniju dimenziju. Ukoliko želite oduševiti svoje uzvanike poigrajte se sa raznim vrstama tkanine, od baršuna do svilenih traka ukrašenih kristalićima. Povežite vrpce divnim kopčama i istaknite sve.

3. Monogrami

Tradicionalni monogrami obično su bili inicijali mladenke i mladoženje koji krase pozivnicu. No danas oni više predstavljaju logotip nego što su set kaligrafskih slova.
Sljedeće što će biti u trendu je čist i klasičan izgled pozivnice u kojem monogram izgleda više kao žig ili logotip. To može biti bilo što od prvih inicijala para pa do internih nadimaka. Ili čak i opisna oznaka koja komunicira vaš ​​odnos ili temu vjenčanja. Dojam koji ostavlja je dosta suvremen i elegentan, ali i dalje formalan.

4. Morski detalji

Vrlo popularna su vjenčanja na plažama, ukoliko ste se odlučili za divno slavnje uz more iskoristite tu ideju i za pozivnice. Inspiracija vam mogu biti motivi morskih zvijezda, školjke utisnute u papir ili jednostavno morski plava boja papira.
Možete prenjeti morski ugođaj pozivnicama presavijenim u obliku harmonike koja je ručno oslikana na način na podsjeća na zalazak sunca. Također su vrlo popularne pozivnice omotane vrpcom od drvenih perli ili sitnim, nježnim školjkicama.

5. Motivi iz prirode

Među ljubiteljima prirode uvijek su bile popularne pozivnice čiji su papiri ukrašeni motivima lišća, ptica ili pčela. Takve pozivnice odišu toplinom i nikada ne izlaze iz mode.

Ukoliko želite dodati dašak inovativnosti iskoristite modernu tehnologiju. Spojite moderne fontove i papire na kojima su utisnuti motivi iz prirode ili reciklirane papire i prirodne pastelne nijanse boja.