Srebrne pozivnice

Svaka mladenka želi da uzvanici koji su došli na vjenčanje dugo pamte taj dan. Većina mladenki trudi se ostaviti utisak od prve najave tog posebnog dana; to, naravno, postižu pozivnicama za vjenčanje. Najbolji način da ostavite dobar i trajan dojam je da napravite uistinu elegantne i veličanstvene pozivnice za vjenčanje; ovo će vam najbolje poći za rukom izaberete li srebrne pozivnice za vjenčanje.

Upotreba i značenje srebrne boje
Stoljećima se vjeruje kako srebrna boja predstavlja mjesečevu energiju. Ova boja također se povezuje s intuicijom, maštom i iluzijom, kao i sa ženskom snagom, ženstvenošću i tajnovitošću. Oduvijek je poznato da srebrna boja u prostoriju unosi blago svjetlo, a isto će postići i na bilo kojem mediju na kojem se koristi. Pokoja srebrna šara izvrsna je i decentna zamjena za mnoštvo šljokica koje bi vas koštale puno više i ne bi izgledale jednako elegantno. Stvorite utisak koristeći srebrnu u obliku svile, ukrasa i mnogih drugih stvari.

Kako možete koristiti srebrnu boju na svojim pozivnicama za vjenčanje?

Srebrna je po definiciji metalik boja slična sivoj. U umjetnosti je ona ipak samo siva ako papir na kojem se nalazi nema sjaj. Upravo je upotreba sjaja ono što srebrnu razlikuje od sive.

Tamno srebrna je, kao što ime kaže, nešto zagasitija nijansa ove boje. I tamno srebrna se može učiniti dodatno sjajnom ukoliko papir na kojem se nalazi sadrži sjaj.
Boja starog srebra odnosi se na boju srebra koje se počelo izrađivati 1890-ih, te na privlačnost i izgled srebrnih predmeta koji su imali tamniji i stariji štih od uobičajenog sjajnog srebra.
Klasična srebrna boja je, pak, mješavina nijansi sive i boje šampanjca. Ovom se mješavinom postiže svjetliji efekt.

Dodatci
Dodatci mogu biti bilo što, od obruba do malih srebrnih vrpci koje ćete koristiti na svojim pozivnicama. Još jedan od dodataka koje možete koristiti je šljokičasto srebrno ljepilo kojim možete ocrtati neki element vaše pozivnice.

Ukrasi
Pojam ukrasi odnosi se na neku vrstu kopči, cirkončiće, perlice i još mnogo toga. Dodajući ovakve vrste ukrasa vi skrećete pažnju na njih čineći ih središnjim dijelom cijele kreacije. Možete dodati vrpce i čipku drugih boja; morate jedno paziti da su boje komplementarne. Na ovaj ćete način sve uklopiti u savršenu cjelinu.

Tisak folijom
Možete odabrati neki element tiskati folijom u srebrnoj boji. Kod ove odluke morate biti pažljivi! Bilo da se radi o tisku jednog detalja ili cijelog uzorka, folija je „sklisko tlo“, pripazite da vaše pozivnice ne budu kičaste i detalje tiskane folijom pomno odaberite kako bi vaša pozivnica ostala jednostavna i elegantna.