Restorani za svadbu

Hrana je, kao što svaka mladenka zna, put do srca uzvanika i čini da se vaši gosti osjećaju dobrodošli. Jedan od načina da se pobrinete da svaki vaš uzvanik doživi iskustvo sa 5 zvjezdica je da proslavu vjenčanja organizirate u restoranu čiju ponudu poznajete i volite. Restorani za svadbu su najbolji izbor za parove koji žele doživjeti potpuno iskustvo bez da se moraju previše brinuti o detaljima, jer je sve od stolica, preko hrane i vrhunskog osoblja već na svom mjestu. U restoranima za vjenčanja logistika je sjajna.
Naravno, područje u kojem restorani stvarno blistaju je hrana. Možda želite svoje goste ponuditi hranom koja se obično ne nalazi na standardnom svadbenom meniju. Rezervirajte japanski, kineski, meksički, francuski, talijanski, ili neki drugi restoran po svom izboru. Za razliku od sala za vjenčanje koje ćete vjerojatno unajmiti samo jednom u životu, restorani za vjenčanja nadaju se da ćete im postati stalni gosti. Upravo iz ovog razloga, o hrani i usluzi u restoranima za vjenčanja može se pričati samo u superlativima. To je idealna prilika za vlasnike restorana da vještine svog osoblja pokažu pred velikim brojem potencijalnih budućih mušterija.

Dobra je strana što su restorani za svadbu obično jeftiniji od tipičnih sala za vjenčanje, osobito ukoliko se radi o manje formalnim i ekskluzivnim lokacijama. Moguće je da mladencima više odgovara svadbeni ručak nego svadbena večera, u restoranima ćete uvijek imati otvorenu tu mogućnost.

Mnogi restorani imaju jako lijepo uređene vrtove i terase s kojih se pruža pogled od kojeg zastaje dah. Postoji li bolje mjesto za organizaciju intimnog vjenčanja? U vrlo dobrom meksičkom restoranu možete organizirati svadbenu večeru za samo dio cijene koju biste platili u nekoj osrednjoj Sali.
Za razliku od sala koje su neutralno namještene pa se poseban ugođaj mora postići svilom, stolnjacima, posuđem i cvijećem, restorani za vjenčanja već imaju osobit izgled koji možda uključuje neobične umjetnine ili jarke boje.

Pretpostavljamo da će restoran koji odaberete izgledati po vašem ukusu; jer je velika vjerojatnost da za svadbeno slavlje nećete moći puno promijeniti njegov izgled. Raspitajte se smijete li donijeti cvijeće i druge ukrase prije nego rezervirate restoran. Naravno, prije rezervacije restorana morate znati i koliko gostiju restoran realno može primiti. Bend ili DJ i plesni podij također oduzimaju prostor.

Ako niste zakupili cijeli restoran, morate biti spremni na to da će i drugi gosti restorana imati jasan uvid u vašu svadbenu svečanost. Uzvanici koji su pušači mogli bi negodovati ukoliko restoran nema poseban prostor za pušače, a vani je hladno ili pada kiša. Ovo svakako nije zanemariva stavka.

Kada ste se uvjerili da vaš omiljeni restoran ispunjava sve uvjete koji su potrebni da u njemu organizirate proslavu svog vjenčanja, preostaje vam samo da rezervirate datum. Nema ničeg ljepšeg od proslave najljepšeg dana u životu na mjestu na kojem se osjećate kao kod kuće.