pozivnice odabir stila

Ako želite pozivnice za vjenčanje koje su moderne i jedinstvene najbolji je način da odaberete temu pozivnica istu kao što je tema vašeg vjenčanja. Izaberite nešto moderno, skoro pa avangardno u kombinaciji sa tradicionalnim dizajnom. A kako zaista izabrati pozivnicu koja će oduševiti donosimo vam u nastavku.

Pozivnice za ljubitelje prirode

S naglaskom na globalno zatopljenje i druge brige za okoliš, parovi pokušavaju biti što više ekološki osvješteni te odabiru reciklirani papir za svoje pozivnice.  Dok reciklirani papir ne može biti sasvim bijele boje kao drugi, trendi reciklirani papiri su izvrsna alternativa za vjenčanje i proslavu na plaži i na otvorenom.

Glamur crvenog tepiha

Davni su bili dani kada ste svoje pozivnice mogli ukrasiti samo vrpcom da biste im dali dozu glamura, danas su u trendu egzotične čipke, srebrne kopče, fine perlice i sve ostalo što im može dati glamurni sjaj.  A kako biste bili sigurni da će vaše pozivnice biti glamurozne naručite da vam tekst bude stručno ugraviran strojem.

Boje

Dok su bijela boja i bež klasičan izbor, i predviđamo da će ostati popularni na tradicionalnim vjenčanjima zauvijek, moderni parovi kombiniraju tri nijanse koje se naizgled ne slažu ili nijanse jedne boje kako bi dodali suvremeni izgled svojim pozivnicama.

Sezonski inspirirane boja poput roze, boje lavande i pastelne zelene nikada neće izaći iz mode, ali ako stvarno želite napraviti nešto moderno , razmislite o kombinaciji trendi boja šljive i mandarine, mornarsko plave i boje vapna, fuksije i narančaste, merlot i zelene boje mahovine ili čak kombinaciju bogate ljubičaste, zlatne , narančaste i crvene .

Neobičan oblik pozivnice

Bilo da se radi o formalnom ili tradicionalnom vjenčanju, današnji parovi  žele nešto drugo. Okrugle pozivnice i kartice koje se ne otvaraju postaju popularan izbor ove godine. S obzirom da sve više mladenaca odabire za mjesto vjenčanja egzotične destinacije stoga i u pozivnice uključuju temu vjenčanja recimo pješčane teksture ili sliku Eiffelovog tornja ako je vjenčanje u Parizu.

Karikature & Design

Za uistinu jedinstvene i stilski inspirativne pozivnice za vjenčanje, razmislite o radu s grafičkim dizajnerom za izradu pozivnice koja odskače od drugih i ima vaš osobni stil.

URL na pozivnice

Jedna od ideja koja je svakim danom sve popularnija je ta da se sve više parova odlučuje napraviti svoju web stranicu na kojima objavljuju sve vezano uz njihovo vjenčanje i samu organizaciju.  Ako ste i vi jedan od tih parova i odlučili ste sve svoje misli i želje vezano za svoje vjenčanje staviti na internet onda uključite i URL svoje stranice na pozivnicu. Na taj način gosti će moći pratiti organizaciju i detalje vjenčanja u svakom trenutku. Isto tako možete organizirati i da vam vaši gosti mogu potvrditi dolazak na vašoj web stranici (o tome ćemo više drugi put). Ako se želite odlučiti za ovakav način zapamtite samo da URL bude jednostavan kako bi ga gosti lako mogli zapamtiti i pronaći.

Pozivnice u slučaju lošeg vremena

Kako se sve više parova odlučuje za vjenčanje na otvorenom, kao što su plaže ili javni vrtovi, važno je da imaju rezervni plan u slučaju da padne kiša. Zato se šalju pozivnice u kojem se posebno naznači gdje će se ceremonija i svadba održati u slučaju lošeg vremena, uključujući i kontakt broj kako bi gosti mogli nazvati i saznati hoće li vjenčanje biti premješteno na alternativnu lokaciju ili ne.