Najbolje pozivnice za vjenčanje
Pozivnice za vjenčanje najčešće su uspomena za cijeli život. Ljudi koje pozivate na vjenčanje čuvaju ih najčešće na vidljivim mjestima u svojim kućanstvima. Vrlo je važno da vaše pozivnice budu odraz vašeg stila i dobrog ukusa. Evo o čemu trebate voditi računa kada birate pozivnice za vjenčanje.

Korištenje umjetnosti na vašim pozivnicama
Budući da tehnologija igra vrlo važnu ulogu u svijetu, vjerojatno ćete je koristiti za izradu svojih vjenčanih pozivnica. Digitalna i grafička umjetnost su opcije koje možete koristiti na svojim pozivnicama, ali ipak trebate biti pažljivi. Neki oblici ovih umjetnosti nisu prikladni za pozivnice za vjenčanje. Postoje neka digitalna i grafička umjetnička djela koja su vrlo živopisna, ali se možete odlučiti i za crtiće ili clip art.

Prije nego odaberete bilo što za vaše pozivnice, pobrinite se da vaš izbor u potpunosti odgovara vašem vjenčanju – i temom i stilom. Izradu pozivnice u kojoj će se koristiti ove vrste umjetnosti najbolje je prepustiti stručnjacima. Teško je, naime, postići da se umjetnost, tekst i ostali elementi koje ste odabrali za svoju pozivnicu za vjenčanje savršeno uklope u jednu cjelinu.

Stručnjaci s polja digitalnog tiska i grafičkog dizajna napravit će ovaj posao daleko bolje od vas.

Kako uklopiti temu u svoje pozivnice za vjenčanje?
Kada se radi o uklapanju teme vašeg vjenčanja u pozivnice, trebali biste slijediti par savjeta. Zahvaljujući ovim savjetima moći ćete dobiti pozivnice na koje ste ponosni, koje izgledaju lijepo i jedinstveno.

Temu vašeg vjenčanja možete dodati pozivnicama u 3 D obliku, ili višedimenzionalnom obliku. Ovo je vrlo lako izvesti uporabom prirodnih elemenata (npr cvijeća) ili različitih dodataka (npr papirnatih leptira u gornji ugao vaše pozivnice). Ova suptilna naznaka teme će i dalje u prvi plan staviti vaše vjenčanje, a ne dodatke.

Vodeni se žig također može koristiti kako bi naznačio temu vašeg vjenčanja. Svoju temu možete otisnuti na papir, a zatim od nje napraviti vodeni žig koji će biti nešto svjetliji ili nešto tamniji od boje papira vaših pozivnica. Ovo je još jedan suptilan način na koji možete temu uklopiti u pozivnicu za vjenčanje. Najbolje je što se ne morate brinuti o tome da ćete time ograničiti prostor na pozivnicama ili da one neće biti dovoljno čitke.

Prirodni elementi na vašim pozivnicama za vjenčanje
Želite pozivnice koje su osobne i kreativne? – Ovo možete postići tako što ćete svojim pozivnicama za vjenčanje dodati prirodne elemente. Prirodne elemente za pozivnice najbolje je odabrati u skladu s lokacijom na kojoj će se vjenčanje održati, ili godišnjim dobom koje ste odabrali za svoj veliki dan. Izdvojili smo 3 načina na koja možete svoje pozivnice za vjenčanje učiniti posebnima.

  1. Vjenčanje na obali ili plaži. Ako će se vaše vjenčanje održati na obali ili na plaži, temu vjenčanja lako možete uklopiti u personalizirane pozivnice. Jednostavno im dodajte sušenu morsku travu, školjkice ili čak pijesak. Ovo je odličan način da svoje goste pozovete na romantično vjenčanje uz more. Vaš trošak je, naravno, nikakav budući da sve ove elemente možete sami sakupiti.
  2.  Zimsko vjenčanje. Zimska su vjenčanja zabavna i romantična. Nažalost, u svoje pozivnice nije moguće uklopiti prave pahulje. Ipak, pozivnicama za vjenčanje možete dodati pahulje napravljene od baršuna ili satena, što će dodatno doprinijeti zimskom ugođaju.
  3. Proljetno vjenčanje. Vaše vjenčanje održat će se u doba kada drveće ponovno počinje listati? Proljeće vam pruža neograničene mogućnosti dodavanja prirodnih elemenata na pozivnicu za svoje vjenčanje. Vaše pozivnice učinite osobnima dizajnom grančica, lišća ili cvijeća. Najbolje je što u za proljetno vjenčanje pozivnice možete oplemeniti živim bojama, a ipak imati prirodan učinak.

Nadamo se da smo ovim savjetima barem malo olakšali vaš izbor pozivnica za vjenčanje.