Boja za vjencanja

Tražite idealnu kombinaciju boja za vjenčanje iz snova?
Donosimo vam naših 9 najpopularnijih kombinacija.

Roza i narančasta

Roza i narančasta boja su osvježavajuća i zabavna kombinacija. Ako imate vjenčanje na otvorenom, kombinacija ovih boja će se odlično slagati sa zelenom travom.

Crna i bijela

Ova klasična kombinacija naprosto nikad ne izlazi iz mode. Dodajte još koji šareni cvijet kako bi unijeli dašak osobnosti i oduševit ćete sve prisutne.

Ružičasta i mornarski plava

Divna kombinacija. Ružičasta i mornarski plava uvijek idu zajedno. Razmislite o kombiniranju ružičastih ruža u vazi i ostatka stola u mornarski plavoj boji. Predivno!

Ljubičasta i plava

Iako neuobičajena kombinacija, ljubičasta i plava odlično idu zajedno. Kombinirajte boje cvijeća i salveta i stol će izgledati iznimno lijepo i decentno.

Roza i koraljna

Ako imate bijeli pribor za jelo i prostor vam je u svjetlijoj varijanti, kombinacija buketa u rozoj i koraljnoj boji su odličan način na podignete prostoriju.

Zelena i tamnija nijansa žute

Zelena boja biljaka ide odlično uz jelovnik dizajniran u svjetlijoj nijansi zelene, a ukoliko na stol ubacite tamno žutu još ćete više istaknuti ljepotu zelenih biljaka.

Crvena i aqua

Ako dan vašeg vjenčanja pada u ljetno vrijeme, isprobajte ovu zabavnu  i otkvačenu kombinaciju.

Plava i narančasta

Topla i živopisna kombinacija koju svakako vrijedi isprobati, posebno ako je vaše vjenčanje na otvorenom.

Crvenkasta i mint zelena

Pastelne boje dobar izbor u svakoj prilici. Kombinacija crvenkaste i moderne mint zelene dati će vašem vjenčanju vintage stil.
Koju kombinaciju vi preferirate? Imate li prijedloge lijepih kombinacija boja?