dobre pozinice za vjenčanje
Neki kažu da su vjenčanja najbolje planirani događaji koji se svakodnevno odvijaju. Mnogi stručnjaci koji se bave organizacijom vjenčanja napominju stvari koje bismo trebali napraviti i one koje nikako ne bismo trebali uraditi. Evo što biste trebali imati na umu kada se radi o pozivnicama za vjenčanje.

Odvojite dovoljno vremena za pozivnice: Jedna od prvih stvari koju ćete napraviti nakon što ste se odabrali datum venčanja i rezervirali salu, bit će naručivanje pozivnica za vjenčanje. Ipak, budući da je to prvi susret vaših gostiju s vašim vjenčanjem, važno je ostaviti dobar prvi dojam; za prvi dojam nema druge prilike. Uzmite si vremena, razmislite o tome kako će se dizajn pozivnica uklopiti u temu vašeg vjenčanja i pobrinite se da one budu ugodne oku.
Budite organizirani: Razmislite o tome kako će izgledati „kompozicija“, posebno ako uključuje dodatne elemente kao što su  karte lokacije, broj stola za kojem gosti sjede i slično.
Zatražite savjet: Pronađite ljude koji vam mogu pomoći s raznim zadacima oko pripreme pozivnica za vjenčanje. Ponekad priprema pozivnica zna biti stresna, osoba koja je nepristrana možda će imati dobru ideju ili će zamijetiti neke stvari koje su vama promaknule.
Popis uzvanika: Popis uzvanika je jako važan budući da sadrži finalnu odluku o tome koga ćete pozvati na svoje vjenčanje. Pobrinite se da ispravno napišete imena i titule, posebno ako izrađujete naljepnice s adresama i imenima uzvanika.
Potvrda dolaska: Preporuča se da se u pozivnice uključi napomena o potvrdi dolaska. Ako netko od uzvanika ne potvrdi svoj dolazak do datuma naznačenog na pozivnici, kontaktirajte ih kako bi potvrdili njihov dolazak. Ukoliko to ne napravite mogli biste imati problem na dan vjenčanja i nepotrebno plaćati sjedeća mjesta ili imati veći broj uzvanika od potvrđenog.
Važne informacije: Uključite informacije o sali za vjenčanje i crkvi, vrijeme obreda i vrijeme prijema. Neka vrijeme početka obreda bude jasno istaknuto.
Osigurajte se: Naručite 10-ak ekstra pozivnica za slučaj da pogriješite ili da poželite proširiti spisak uzvanika.

Nadamo se da će vam uz  pomoć ovih par  ideja vezanih za pozivnice za vjenčanje planiranje vjenčanja bit će znatno lakše.