Odabir pozivnica

Kaže se da slika govori više od tisuću riječi. A s obzirom da na pozivnicu ne stane previše teksta, budući mladenci ponekad ih ukrašavaju vlastitim fotografijama. Naime, iskrena ljubav uhvaćena fotoaparatom savršena  je pozivnica za svako vjenčanje.
Fotografije su živa sjećanja na neke od najvažnijih trenutaka u našem životu. Nevjerojatno je kako samo jedna slika može vjerno oživjeti boje, mirise i osjećaje, a načinjena od strane profesionalaca može se idealno uklopiti u elegantnu pozivnicu – vaš prvi dojam koji ćete ostaviti kod uzvanika.
Ukoliko razmišljate o tome da i vi stavite sliku na svoje pozivnice, evo nekoliko savjeta kako ih pretvoriti u nezaboravne i originalne kreacije.

Naime, prvi korak je naravno odabir same slike koju želite uklopiti u pozivnicu. Možete odabrati dekoraciju ili uzorak koji će biti prisutni na samom vjenčanju (npr. sliku nježno ružičastog cvijeta lotusa ukoliko će njima biti ukrašeni stolovi ili dvorana), dok se neki parovi odlučuju za njima dragocjene fotografije iz privatnog života.

Što je najbolje od svega, pozivnice uistinu možete ukrasiti kako god želite i pustiti mašti i srcu na volju. Važno je samo da sliku uskladite s ostalim elementima na pozivnici te da ona ne iskače previše od same poruke. Neki će parovi odabrati trenutak u kojem su se zaručili, drugi će se čak slikati u odijelu i vjenčanici kako bi što vjernije dočarali cijelu priču, a treći će možda staviti zajedničku sliku iz djetinjstva. Što god vi odlučili, dobit ćete originalnu pozivnicu i jedinstvenu uspomenu na dan vjenčanja.

Kao što smo već napomenuli, mnogim parovima se sviđa ideja pozivnica s fotografijama cvijeća, dekoracija, ukrasa i boja koji će potom pronaći svoje mjesto pod suncem na samom vjenčanju. Na taj način svojim ćete uzvanicima ponuditi dašak ugođaja koji ih tamo očekuje na vaš poseban dan. Bilo da odaberete cvijeće, vlastite karikature ili sliku plaže ukoliko je vjenčanje na otoku, time ćete vašim pozivnicama udahnuti dašak osobnosti.

Dobar izbor svakako je i profesionalno fotografiranje s kojeg ćete sigurno otići uz pregršt slika koje možete iskoristiti za pozivnice. Zaručnički trenuci, duhoviti ili oni romantični, ukrašeni s ponekim motivom ili monogramom pretvorit će se u predivan detalj predstavljen na osoban i jedinstven način.

Pretvorite vaše vjenčanje u nezaboravan trenutak; fotografije na pozivnicama divan su početak cijele priče.